Alle reservemessen

Hieronder vindt u het grootste assortiment reservemessen van Nederland. Een zeer uiteenlopend assortiment staat hieronder weergegeven, maar indien uw ideale reservemes hier niet bij staat dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij kunnen namelijk praktisch ieder model voor u leveren.

Subcategorieën

 • Afbreekmes 9mm

  Onder deze categorie vindt u de populairste 9mm afbreekmessen, zowel 45 graden als 30 graden messen. Waaronder de NT Cutter BD100, de NT Cutter BD-50, de Olfa AB-10S, AB-50, SAB en uiteraard onze 9mm huismerk messen.

 • Afbreekmes 12,5mm

  Afbreekmessen van 12,5mm, bedoeld voor de professionele eindgebruiker. Enkel geschikt voor afbreekmessen welke een mesopname hebben van 12,5mm breed.

 • Afbreekmes 18mm

  18mm afbreekmessen van topkwaliteit. Alle populaire varianten 18mm afbreekmesjes, waaronder de Olfa LB-50, de NT Cutter BL-50, de 18mm Stanley afbreekmessen en uiteraard onze 9mm huismerk messen.

 • Afbreekmes 25mm

  Forse afbreekmessen van 25mm breed, extra dikke messen bedoeld voor het grove en stevige snijwerk en de bouw. Enkel de beste kwaliteit vindt u bij ons, verpakt in stevige dispensers en verkrijgbaar in diverse verpakkingsvormen.

 • Haakmessen

  Robuuste kwaliteit haakmesjes, onze haakmessen zijn universeel te gebruiken en zijn uitwisselbaar met rechte messen. Bij ons vindt u haakmessen van Martor, Mozart haakmesjes, Stanley haakmessen en uiteraard de haakmessen uit Solingen. Zowel met dispenser als een extra groot haakmes. Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen: 10 stuks of 100 stuks verpakking.

 • Ontbraammessen

  Ontbraammessen van Noga Tools en Martor. Geschikt voor alle ontbraames houders welke u vindt op industriemespunt.nl.

 • Machinemessen

  Machine messen voor de industriële eindgebruiker, een grote keuze, bij ons vindt u meer dan 60 verschillende types machinemessen welke verkrijgbaar zijn in diverse diktes. Indien het machinemes waar u naar opzoek bent er niet bij staat, neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij u een passend aanbod kunnen doen.

 • Pen meshouder mes

  Penmesjes zijn geschikt voor precisie snijwerk. De pen meshouder mesjes zijn bedoeld voor de penmes houders welke u vindt op beroepsmespunt.nl en snijmatpunt.nl.

 • Roestvrijstalen mes

  Hier vindt u roestvrijstalen messen voor de professionele eindgebruiker. We hebben roestvrijstalen messen voor zowel afbreekmessen, rechte messen en machines. Naast RVS messen hebben we ook diverse roestvrijstalen messen welke een TiN coating hebben. Reservemessen welke uitermate geschikt zijn voor buitenwerk, wandbewerking en sanitaire omgevingen.

 • Rolmessen

  Ronde rolmessen professionele kwaliteit, ook de populaire rolmeshouders van Olfa, de RB12, de RB28, de RB45 en de RB60. Wij verkopen rolmessen van 45mm, 60mm, 18mm en 28mm. De ronde rolmessen zijn geschikt voor het snijden van een grote diversiteit aan materialen maar zijn vooral geschikt voor creatieve vormen.

 • Speciale messen

  De mesjes welke u vindt onder deze categorie zijn bedoeld voor de bijzondere meshouders welke op zichzelf staan. Deze speciale meshouders u vindt op beroepsmespunt.nl

 • Scalpelmesjes

  Hier vindt u het complete assortiment scalpelmesjes van topkwaliteit, alle bekende modellen kleine - model 3 - scalpelmesjes: nr. 10, 10A, 11, 12, 13, 15, 15A. En de grote - model 4 - scalpelmesjes: nr. 18, 22, 23, 24, 25, 25A, 26. Een scalpelmesje is bedoeld voor precisie snijwerk, de meshouders vindt u op onze andere verkooppunten, door op de grote categorie-knop bovenaan de pagina te klikken kunt u doorklikken naar de houders van de scalpelmessen. Voor gebruik in vochtige omgevingen adviseren wij een scalpelmesje van Martor.

 • Schraper messen

  Schraper messen bedoeld voor de schrapers welke u vindt op beroepsmespunt. Ook beugel-schrapermessen. Deze schrapermessen zijn bedoeld voor het schrapen van lijmresten, verfresten, vuilresten, voedselresten en soortgelijke materialen. Klik bovenaan op de witte categorie-knop om alle schraper-meshouders te bekijken en te bestellen.

 • Trapezium (recht) mes

  Trapezium messen van A-kwaliteit, bedoeld voor de regugiere vaste (Stanleymes)meshouders. Ook wel bekend als het trapezium Stanleymes, het meest klassieke en populaire model reservemes.

 • TiN-gecoate messen

  Mesjes welke met TiN-gecoat zijn kennen een extra lange levensduur en een extra scherpe snede. TiN gecoate reservemesjes gaan gemiddeld dubbel zo lang mee als een niet TiN gecoat mes en zijn hierdoor geschikt voor het stevigere snijwerk.

 • Zonder breekzone

  Wanneer u een lang mes nodig heeft welke niet kan afbreken maar toch met regelmaat vervangen moet worden, dan is een mes zonder breekzone de oplossing. De messen zonder breekzone, zijn geschikt voor alle afbreek-meshouders van afbreekmespunt.nl

 • Veiligheidsmessen

  Professionele vervangbladen voor onze meshouders van veiligheidsmespunt.nl. De veiligheids-reservemessen zijn bedoeld voor de veiligheidsmessen welke u vindt op veiligheidsmespunt.nl